top of page
5.png

Pinsekirken samles til gudstjeneste hver søndag kl. 11.00. Bibelens forkynnelse er gjort på en praktisk måte om forskjellige tema. Siste søndagen i måneden blir det servert nattverd. Hele gudstjenesten er i ca. 1 time. Etter møtet er ferdig ta en kopp kaffe og bli kjent med noen i fellesskap.

2.png

PK Tweens&Teens: Opplegget er hver søndag for de som går i 5.-7. klasse

1.png

PK Ung: Opplegget er sett opp slik: søndag 28.1 - 18.2 - 17.3 - 21.4 - 19.5 - 9.6 har gruppen sin egen samling under gudstjenesten. De andre søndagene i måned er 8. klassen velkommen til å tjene i barnekirken eller være med å høre talen i storsalen.

3.png

PK Kids: barnekirke for 1.-4.klasse og oppover. Vi fokuserer på praktiske bibelundervisninger, morsomme aktiviteter, konkurranser og spill. Målet er at barna skal få verktøy til å bygge et personlig forhold med Gud og bruke det de lærer i livet sitt.

4.png

PK MINI: 3-5 år (under 3 år i følge med foreldre). Vi fokuserer på bibelhistorier og verdier, morsomme aktiviteter og lek. Målet er at barna blir kjent med hvem Gud og Jesus er.

6.png

PK LEK: På lekerommet i 2 etg. sammen med foreldre. Der er det lagt inn høyttaler slik at den voksne kan følge med på prekenen mens barna leker.

Barnevelsignelse.jpg
Dåp.jpg

Vil du har barnevelsignelse?
Klikk her

Vil du vite mer om å bli døpt eller vil du melde deg på? Klikk her

bottom of page