top of page
niger.jpg

Hva skjer i Niger?

I mange år har vi støttet familien Djuve som er misjonærer i Niger. Sammen med organisasjonen Hosanna Institute of Sahel hjelper de å koble folk til Guds menighet, dele ut mat, lære folk å lese, og oversette bibelen til forskjellige språk som brukes der de jobber. 

mozambique1.jpg

Mosambik

Mosambik er et land vi har et stort hjerte for. I flere år har vi samarbeidet med den lokale menigheten for å bygge skoler, ta vare på gatebarn og utdanne førskolelærere. 

russland.jpg

Russland

    I samarbeid med Kari Myre støtter vi oppbygging av         Guds menighet i Russland. Kari bruker sine talenter         til å lære opp og disippelgjøre den yngre generasjonen     i musikk og andre tjenester.

God Cares

God Cares er en organisasjon som har et hjerte for Uganda. De deler ut mat, klær og har et hjem for foreldreløse barn. De sender barna på skole og hjelper dem til å bli med i Guds familie. 

god cares.jpg
IBRA.jpg

IBRA

Ibra støtter vi hvert år. De er en kristen media organisasjon som er blant de største TV- og radiostasjoner i verden og eies av pinsemenighetene i Norden. IBRA er nøytral politisk og retter ikke kritikk mot andre religioner eller trossamfunn. Formålet er å forkynne evangeliet til unådde folkegrupper

Misjon.jpg

Støtt et prosjekt

Om du vil støtte et prosjekt som vi er med på eller vil høre om vi kan støtte deg klikk her

bottom of page