Hva kan jeg bidra med?

TIENDE er en måte man kan støtte sin lokale menighet på. Det er et privilegium at vi kan gi av det første 10 % vi får av vår inntekt. Vi ønsker å bruke det for å ære Gud og bygge Hans menighet her på Kattem, Heimdal, Saupstad, Kolstad, Flatåsen og i andre land. Om Pinsekirken er din kirke og du vil gjøre en investering i din menighet så har vil 3 måter du kan gi på. Om du vil støtte Pinsekirken Heimdal med en gave så kan du også gi på de 3 måter du leser om nedenfor. Vi takker dere for det dere gir og tror på at du gjør som bibelen sier "Gi med et glad hjerte"!

1

Bankoverføring

Overfør til konto 4212.01.26347. Om du ønsker at din gave skal gå til en bestemt campus, merker du overføringen med campusen sitt navn.

VippsGo

Du kan også gi med Vipps. Bare tast inn #81680 eller Pinsekirken Heimdal. Skriv fødselsnummeret ditt og navn også velge at du vil ha skattefradrag og så tast in hvor mye du vil gi og trykk send. Enkelt!

Avtalegiro

AvtaleGiro gir oss en forutsigbar økonomi og deg en enkel og oversiktlig måte å gi på. Du kan få skattefradrag for gaver til PK. Du får fradrag for max 25.000 kr pr. år og min 500 kr pr. år. Om dette er noe for deg sende en e-post til post@pinsekirken.no så ordne vi det.

2

BØNN er en viktig del av livet og forholdet vårt med Gud. Vi tror at bønn er en åpen linje å kommunisere med Gud når som helst om hva som helst. I denne tiden med Koronaviruset så har vi noen konkrete ting vi ber om. Vil du også være i forbønn sammen med oss så kan du be for det følgende:

• Be om at frykten ikke skal ta overhånd, men at Guds fred får komme inn. At vi som menighet blir mint på at vi har en annen identitet – og ikke trenger å være drevet av frykt, men av frimodighet. Be om at menigheten får bringe fred, og får være lys i møte med forvirring og mørke.

• Be for helsepersonell over hele verden som har til oppgave å teste og behandle stadig flere mennesker. Be om beskyttelse for dem, om styrke, visdom og om tålmodighet når de skal møte redde mennesker og gi effektiv behandling.

Om du vil at folk skal be for deg så kan du sende dine bønner til oss på post@pinsekirken.no. Vi vil gjerne at du bidra ved å dele dine bønner, din vitnesbyrd. Ved det kan vi bli oppmuntret av hverandre og stole på Gud og Hans kraft til å svare på og høre våre bønner!

3

TJENESTE er noe vi tror hjelper oss til å bygge kultur og verdier i kirken vår. Om du har lyst til å bidra på søndager så har vi flere muligheter: søndagsskole, kirkekaffe, ungdommer, lovsangsteam, multimedia/lyd, osv. Om du er interesser it noe send en mail til post@pinsekirken.no med det du er interessert i i emnefeltet så kontakter vi deg.