Hva kan jeg bidra med?

PK drift og virksomhet baseres hovedsaklig på frivillige gaver. Har du lyst å bidra økonomisk kan du gi din gave på flere måter. Takk for ditt bidrag.

1

Bankoverføring

Overfør til konto 4212.01.26347. Om du ønsker at din gave skal gå til en bestemt campus, merker du overføringen med campusen sitt navn.

Avtalegiro

AvtaleGiro gir oss en forutsigbar økonomi og deg en enkel og oversiktlig måte å gi på. Du kan få skattefradrag for gaver til PK. Du får fradrag for max 25.000 kr pr. år og min 500 kr pr. år. Om dette er noe for deg sende en e-post til post@pinsekirken.no så ordne vi det.

2

Tjeneste er noe vi tror hjelper oss til å bygge kultur og verdier i kirken vår. Om du har lyst til å bidra på søndager så har vi flere muligheter: søndagsskole, kirkekaffe, ungdommer, lovsangsteam, multimedia/lyd, osv. Om du er interesser it noe send en mail til post@pinsekirken.no med det du er interessert i i emnefeltet så kontakter vi deg.

3

bønn er en viktig del av livet og forholdet vårt med Gud. Vi tror at bønn er en åpen linje å kommunisere med Gud når som helst om hva som helst. Om du vil støtte PK i bønn så er det mulig og være med hver mandag kl. 19 når Pk har sin ukentlig bønnemøte. Vi er glad for å ha mennesker som vil be over ulike saker og for kirken!